Kerstmarkt Wierden Rotaryclub Wierden     Lions Club Wierden     Wierdense Winkeliers Vereniging
 

Welkom

Op 14 december 2019 zal er, evenals vorgaande jaren, weer een grote en gezellige Kerstmarkt in Wierden worden gehouden met veel kramen en een verschillend en attractief programma met een ruim aanbod van artikelen en etenswaren.

De opbrengst van de kerstmarkt komt elk jaar ten goede aan een goed doel. Voor dit jaar is wederom het project Wensboom, na het succes van afgelopen jaar het Goede Doel. In de echte "Wensboom" in het centrum van Wierden kan iedereen een wens VOOR EEN ANDER ophangen. Een commissie, bestaande uit leden van de Lions- en de Rotaryclub Wierden, hebben een kraam bij de boom en hier kunt u uw wens (voor een ander) opschrijven. 

In 2018 zijn er weer vele mooie wensen in vervulling gegaan. De opbrengst van de kerstmarkt van dit jaar zal weer aan dit project ten goede komen zodat er weer leuke wensen/doelen kunnen worden gedoneerd.

De Kerstmarkt is bij uitstek geschikt voor jong en oud. Mooie oude ambachten, kinderattracties en o.a. een Houtcarver die prachtige kunststukken maakt met zijn elektrische motorzaag. In het centrum komt weer een podium waarop diverse muzikale optredens plaatsvinden. De bekende midwinterhoornblazers zullen op diverse plaatsen in het centrum opduiken waar ze u van harte welkom heten met hun bekende klanken.

Een bezoek aan de levende Kerststal is zeker weer een hoogtepunt. Ook de kameel zal dit jaar weer aanwezig zijn. Veel winkels in het centrum zullen open zijn, wat het geheel nog gezelliger maakt. Het is zeker de moeite waard deze Kerstmarkt te bezoeken. Geopend vanaf 14.30 tot 20.00 uur.

Wilt u een kraam huren, maak dan gebruik van het kraamverhuur formulier. (klik rode tekst) U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Voor meer informatie kijk op de pagina kraamverhuur.

 

Fijn dat u weer deze website bezoekt want we houden u middels deze site op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op de kerstmarkt voor 2019. 

 

Tot binnenkort!Nieuwe ambachten

 

Dit jaar zijn er ook:

- een klompenmaker

- een hoefsmid met paard

- een tinnengieter

- een palingroker

- Oldtimerclub 't Oale Kreng

De kerstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren
 
 
© Tesink & Koenderink Webdesign 2011