Kerstmarkt Wierden Rotaryclub Wierden     Lions Club Wierden     Wierdense Winkeliers Vereniging
 

Home

 

Welkom op de Wierdense kerstmarkt site.

 

De Wierdense Kerstmarkt is dit jaar op
zaterdag 14 december 2019.

Aanvang 14.30 uur. Einde 20.00 uur met o.a. optreden van
diverse bekende Wierdense koren.
 

De gezelligste Kerstmarkt van Twente wordt al jaren georganiseerd door de Wierdense serviceclubs t.w. Rotary Wierden en Lions Wierden.

Samen met kraamhouders en vele vrijwilligers wordt er geld ingezameld voor een goed doel. Afgelopen jaar ging de opbrengst naar het project de WENSBOOM.

Wegens het succes van vorig jaar  zal de opbrengst ook dit jaar ten goede komen aan het project DE WENSBOOM. Deze wensboom waarin wensen gehangen kunnen worden VOOR EEN ANDER doneert gelden aan leuke doelen/wensen. Dit jaar zal de boom weer in het centrum van Wierden staan. Een commissie van leden van Rotary Wierden en de Lions zal een kraam bemannen waar u uw wens kunt opschrijven. Zij zullen de wens in de boom hangen.

 

2016 a 2016 b

Elk jaar de engeltjes die u welkom heten.      De kameel is er ook weer. Nieuwe versie.

 

Wilt u een kraam huren verwijzen wij u naar het menu-item kraamverhuur. Hier kunt u o.a. een formulier downloaden en vind u meer informatie over de kosten.

 

Wij zien u graag op de Kerstmarkt 2019.

 

de organisatie.Goede doel 2019

Het goede doel van de Kerstmarkt 2019 is De Wensboom !

Ook dit jaar plaatsen Rotary en Lions Wierden weer een wensboom op de Kerstmarkt. In deze echte wensboom kan iedereen een wens VOOR EEN ANDER ophangen. Een commissie, bestaande uit leden van de twee serviceclubs, zullen de in de boom gehangen wensen beoordelen.
De mooiste zullen ten uitvoer worden gebracht. Ook in 2018 zijn er weer vele mooie wensen in vervulling gegaan. Dit jaar (2019) zal de opbrengst van de kerstmarkt weer aan dit project ten goede komen en zullen weer wensen/doelen worden gedoneerd.

De kerstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren
 
 
© Tesink & Koenderink Webdesign 2011