Kerstmarkt Wierden Rotaryclub Wierden     Lions Club Wierden     Wierdense Winkeliers Vereniging
 

Home

 

Welkom op de Wierdense kerstmarkt site.

 

De Wierdense Kerstmarkt is dit jaar op
zaterdag 15 december 2018.

Aanvang 14.30 uur. Einde 20.00 uur met o.a. optreden van
diverse bekende Wierdense koren.
 

De gezelligste Kerstmarkt van Twente wordt al jaren georganiseerd door de Wierdense serviceclubs t.w. Rotary Wierden en Lions Wierden.

Samen met kraamhouders en vele vrijwilligers wordt er geld ingezameld voor een goed doel. Afgelopen jaar ging de opbrengst naar zorgcentrum de Botterhof. (Een tovertafel)

Dit jaar zal de opbrengst ten goede komen aan het project DE WENSBOOM. Deze wensboom waarin wensen gehangen kunnen worden VOOR EEN ANDER doneert gelden aan leuke doelen/wensen. Dit jaar zal er daarom een grote boom komen.

 

2016 a 2016 b

Elk jaar de engeltjes die u welkom heten.      De kameel is er ook weer. Nieuwe versie.

 

Wilt u een kraam huren verwijzen wij u naar het menu-item kraamverhuur. Hier kunt u o.a. een formulier downloaden en vind u meer informatie over de kosten.

 

Wij zien u graag op de Kerstmarkt 2018.

 

de organisatie.Goede doel 2018

Het goede doel van de Kerstmarkt 2018 is De Wensboom !

Dit jaar plaatsen Rotary en Lions Wierden voor de 4e keer een wensboom op de Kerstmarkt. In deze echte wensboom kan iedereen een wens VOOR EEN ANDER ophangen. Een commissie, bestaande uit leden van de twee serviceclubs, zullen de in de boom gehangen wensen beoordelen.
De mooiste zullen ten uitvoer worden gebracht. Ook in 2017 zijn er weer mooie wensen in vervulling gegaan. Voor dit jaar (2018) zal de opbrengst van de kerstmarkt aan dit project ten goede komen zodat er nog meer leuke wensen/doelen kunnen worden gedoneerd.

De kerstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren
 
 
© Tesink & Koenderink Webdesign 2011